Main Menu

Kućne finansije

Started by AnaK, July 20, 2010, 09:18:46 PM

Previous topic - Next topic

rafa

Quote from: martina on November 26, 2012, 02:07:07 PM
ja sam jednom dobila korpu u obliku drvene patke s kafom

jao martina  :rofl: :rofl:
da te nema ovde, stvarno bi te trebalo izmisliti  :lol: :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

bubi

a ja dobila mini-val za trepavice :lol:
nagradu nisam realizovala :lol:

Lani

Ja sam na raznoraznim nagradnim igrama do sada dobila džezvu  :lol:, USB, DVD (ne plejer nego film  ;D), a najbolja nagrada dosad mi je bila pre desetak godina godišnja propusnica za sve filmove u Sava Centru (uključujući Fest, Sinemaniju i ostalo).
Mislim da je to sve. Loto uvek ćorak, ponekad neku siću na greb greb i to je to. A što volim greb greb kartice, baš ih volim.

martina

Quote from: rafa on November 26, 2012, 02:33:11 PM
jao martina  :rofl: :rofl:
da te nema ovde, stvarno bi te trebalo izmisliti  :lol: :bighug:
sta cu kad mi taka sreca  :flower:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

linga

ja jednom dobila aventovu pumpu za dojenje, smeštaj na letovanju, i to je to. Doduše, slabo igram, možda bih trebala  :rofl:

martina

ma ja stalno igram, zbog fundraising, sto u skoli, sto po klubovima, stalno neke nagradne igre i rezultat svega je drvena patka...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Deda

Ovo smo vise puta pisale, stalno po nesto a najvece mp4  :clap: tj na Nedino ime
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maripoza

Au, Lani, pa ti si bas rokfelerovski prosla. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Misliš zbog džezve? :lol:
Bogami Deda me šije.  :lol:

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

anelore

Pisale smo vec o tome, ja sam dobila prosle godine DVD plejer na Noci knjige, i evo ga, ne cita prevode The Killing nego balansiramo laptop  :rofl:
Otud ja i ne mastam o parama dobijenim na lotou, znam da nema sanse, nije da nisam pokusavala, max 3 broja pogodim.
Ne znam sta bi me pokrilo, imamo mesecne prihode koji uopste nisu mali + moje tezge, i uvek imam utisak da nam fali novca. Poslednja 3-4 meseca nismo mogli da izguramo 20 dana sa nase dve plate, morali smo da razmenjujemo evre iz steka, to me malo brine, mada opet, tokom sledecih meseci imam i zagarantovan dodatni mesecni priliv koji nije zanemarljiv.
A koja bi nam cifra mesecno bila dovoljna? Iskreno, ne znam, ja sam se empirijski uverila u onu Rambovu "a progresivno poceli su prohtjevi da rastu", i cini mi se da bi sa rastom redovnih prihoda i nas odnos prema cenama pojedinih proizvoda bio opusteniji, i nasli bismo se na slicnom. Osim, naravno, ako se ne radi o prihodima kojima bi se ovo sto sada imamo npr. ucetvorostrucilo, onda bi mi to bilo dovoljno (bar u prvoj petoljetki), mada znam i sta bih izgubila.

Xe

Anelore, kad snimas na CD imenuj isto i film i titl i onda ce ti citati.  :good:

Do sada dobila neke case na nagradnoj igri kad sam bila mala, mama na jednoj skoro odsekla prst dok je njom pravila pogacice, tako da bas i nisam neke srece  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

jednom dobila pernicu u nagradnoj igri politikinog zabavnika (pre skoro 30 god :lol: )
i prosle godine nam petar izvukao onih 7 dana na kopaoniku, ali to ipak ne mogu da pripisem sebi :girl_haha:

anelore

Quote from: Xe on November 26, 2012, 07:00:39 PM
Anelore, kad snimas na CD imenuj isto i film i titl i onda ce ti citati.  :good:

Do sada dobila neke case na nagradnoj igri kad sam bila mala, mama na jednoj skoro odsekla prst dok je njom pravila pogacice, tako da bas i nisam neke srece  :
:
Ovaj cita i sa usb-a, svasta smo probali, ne vidi uopste neke srt fajlove

Xe

Onda jedino da probas Subtitle editor, pa da mu snimis titlove u formatu koji ce videti.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL