Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Narucila sam par kesica ovog sto si ostavila, Lani, pa cu da vidim. Uzela sam jagodu i vanilu, ne smem da rizikujem sa ukusom cokolade :rofl:

Inace, sinoc gledam u Tempu u onom sredisnjem delu gde je zdrava hrana cips od kruske. Nit sam znala da to uopste postoji, nit bi mi nekad palo na pamet da ga jedem. A cena sitnica, oko 240 din 40 gr :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

A čips od kelja?  :lol:

Super, vidi pa probaj i javi utiske. Mislim da sam ja baš čokoladu njihovu probala, grozna je.
Ja kad kažem grozna, to znači preslatka, samo da se ogradim. :girl_haha:

Možeš i da ga umešaš u neki smuti, npr. whey, banana i to mleko bez laktoze ili neko od onih veganskih mleka npr. bademovo, sojino itd.

AnaK

Ja sam kupovala protein bez ukusa, svi sa ukusima koje sam probala su mi bili baš baš reslatki. Ovaj mi je OK.
Janko 23.7.2002.

Lani

Njam, nisam te probala. Kažem ja, ima divnih. Ja sam danas ovu spremila za užinu.

emge

Samo njegova ima skoro 50% proteina, i nema dodatog šećera.
On ide na cross fit, i tamo se baš prže na vježbanje i hranu, i jedu samo ove njegove :girl_haha:

u da dodamn, da sam ove probala, odličnog su ukusa, ništa preslatke. Samo im je cijena slatka :lol:

Lani

Da, sve one imaju jače cene. Ja kako nešto pratim (i pamtim) nema ispod 150.

AnaK

Ja samo da vam se zahvalim što ste baš danas pominjale cene tih čokoladica  :girl_haha: Pošto mi je to olakšalo da kupim svašta nešto od 'večernjeg proteinskog hleba' :lol:
Janko 23.7.2002.

stacka

Danas bila na pilatesu i mislim da to nije za mene. Dacu mu jos jednu sansu u subotu ali bojim se da ce biti uzalud. :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Što? Ja doduše nikad nisam probala, deluje mi kao žešći smor. :lol:

stacka

Pa zato :lol:

Definitivno mi treba nesto malo zivlje, plus - moji balans i koordinacija pokreta su smehotresni :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ja idem na fizio pilates dva puta nedeljno i baš mi prija. Puno istezanja, ali bogami i dosta trbišnjaka i leđnih. A i 25mim pješke od kuće mi je, pa tu računam i brzi hod do tamo :)

Vila

Povodom balansa i koordinacije, ja sam tako za sebe mislila, i onda krenula da radim tehnike i kate na karateu - i skapirala da je samo stvar u vežbi :girl_haha: sad da me vidite, radim stvari za koje nisam mogla da verujem da ću ikada umeti :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Emge i ovde je isto tako, medjutim meni je to bilo dosadno. Sreca pa postoje razni programi, naci cu sigurno nesto sto ce mi biti zanimljivije :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Onda nemoj onaj Bodyart što nude. Ako je on prekopirani Body balance, kako pretpostavljam, tu ti je balans sve bukvalno. Samo ćeš izaći isfrustrirana. Koordinacija pokreta dolazi vremenom, to ne brini. Ja sam jednom probala Body balance, no thanks. Nije to za mene.

Definitivno mislim da probaš onaj core trening, ABD ili kako već. I naravno Pump, ja bih ga radila svaki dan da mogu. :rofl: Probaj, stavi za početak neke minimalne težine, obavezno se javi treneru da si početnik pa da malo obrati pažnju na tebe, ne pravi nagle pokrete i ne cimaj iz leđa i biće sve OK.

Vilo i emge :good: