Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Stačka, već za par meseci ćeš primetiti da su ti mišići očvrsnuli :girl_haha:
Meni je to bio neviđeni utisak, kad sam shvatila da imam prave mišiće :lol:
Posebno trbušnjake, koji se doduše ne vide od salca koje ih krije, ali mi je na dodir stomak jak :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Ovde izgleda malo zavisi i ko drzi treninge.  :think: Ova devojka koja je bila u ponedeljak je rekla da je njima generalno obicaj da ponedeljkom sve te grupne koje imaju odrade udarnicki pa onda kako prolazi nedelja malo olabave tempo.
Ako sam je dobro shvatila danas ako bih otisla drzala bi druga
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

a kod nje je malo opustenije.

Sto se tice BLT i ABD, tu me termini bas zezaju, do pola 10 uvece su  a to mi je kasno + subota, znam od ranije kad radim nesto fizicki zahtevno posle toga me spici adrenalin i ne mogu da zaspim :wall:
Videcu vec nesto da iskombinujem, pa makar sledece nedelje kad budem na odmoru, tad i ako ne budem mogla da spavam bar ne moram rano da ustajem ujutru.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Dacko svaka čast :respect:
A svaka čast i za sve ostale :clap:

Dacko

Quote from: Vila on April 17, 2019, 11:01:49 AM
Posebno trbušnjake, koji se doduše ne vide od salca koje ih krije, ali mi je na dodir stomak jak :girl_haha:

E ovo je i moj slučaj, mišići su tu, nema greške, samo dobro ušuškani.  :girl_haha:

stacka

Da se upisem posle drugog meseca.

Sto se kilograma tice, otislo je jos 3.
Obimi struka i kukova (ja ih merim tamo gde sam najsira a zapravo pojma nemam da li je to pravilno) su na jos po 2 dole u odnosu na prosli mesec, butine otisle jos 1 cm, grudi najvise, one su otisle 4 cm ali se ne zalim jer je ovo konacno moja velicina :rofl:

Sada sam ponovo po bmi upala u normal weight :clap: Ono sto je meni vaznije jeste da sam pre neki dan isla da trazim haljinu za vencanje na koje idemo pocetkom juna i opusteno sam usla u moj konfekcijski broj u sve i jednoj prodavnici :clap:

Slatkise sam jela u tri navrata, sve su kucna varijanta (rodjendani, Uskrs), kupovne ne, nemam ni potrebu za njima. I pored slatkisa drzim se kalorijskog unosa koji mi je MFP dao (povecala sam na 1550 kcal dnevno nakon konsultacije sa Nadom).

E sad, sto se tice vebanja tu sam napravila prekid jer sam se prehladila i bila sam zapusena punih 12 dana a oni posle toga nisu radili zbog praznika ali planiram da se vratim. U medjuvremenu radim vezbe Leslie od 45 min, ne znam da li sam se pohvalila da sam od onih pocetnickih od 15 min dogurala da radim ove od 45 a planiram da do kraja maja pocnem i njene od sat vremena.

Obzirom da sam izgurala dva meseca a da entuzijazam ne prolazi mogu da kazem da sam pomalo ponosna na sebe  :girl_haha: Over and out :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Super, i treba da budeš ponosna!  :kiss1:

Lani

Stačka bravo. :clap:

Ja obime ne merim, imam jedne farmerke br. 28, sve dok one ne stežu, znam da je sve u redu i da sam na dobrom putu.
Od novina imam da prijavim da sam krenula na istezanje/balans. ;D Odmah posle mog core treninga od pola sata ima i istezanje od pola sata ali ja uvek zbrišem s tog drugog dela a sada sam odlučila da ostajem, taman dodatno da se zategnem pred more. Imam 2 meseca do tada. I blizu sam toga da ceo dlan spustim na zemlju kad se savijem iz struka, verujem da ću u naredna 2 meseca uspeti. Kardio u teretani sam svela na minimum, sad samo snaga, core i istezanje. Kardio mogu kod kuće bilo kad na orbitreku. Sat vremena na njemu oko 500 kcal ;D, nedavno sam merila.

Kako si zadovoljna tim konsultacijama sa Nadom? Ja je svima preporučujem da je čitaju a zapravo ne znam nikoga ko je bio na tom njenom programu, osim evo tebe sad.

stacka

E, nisam ja u programu. :girl_sigh:

Narucile smo onu njenu knjigu pa sam joj slala mail jer je po njoj izaslo da treba da unosim blizu 2000 kcal, to mi je bilo bas mnogo. Pomislila sam da nesto ne racunam kako treba. U mailu sam joj napisala sve dileme koje sam imala, ona mi je odgovorila na mail i objasnila koliko smatra da bi trebao da bude dnevni unos na osnovu moje visine, tezine i godina ako zelim da odrzavam kilazu a koliko ako zelim da skinem neki kg. Ti njeni saveti su se negde poklopili sa mfp tako da sam ja povecala unos kalorija sa prvobitnih 1360 na 1550 dnevno (to je onaj podatak u mfp gde biras koliko brzo zelis da skidas kilograme nedeljno, to sam malo smanjila, tj uslovno receno usporila gubljenje ali je opet ok)

Sto se njenog programa tice u dilemi sam jos uvek da li da uzmem taj njen i da probam ili da uplatim Leslie mesec dana, cena je otprilike ista. Videcu jos pa ako se odlucim za Nadu javljam utiske.
Inace, nju pratim na instagramu i zaista mi se mnogo dopada njen pristup citavoj prici. :good:

Obime sam uzela da pratim u startu jer sam citala da nekad kilaza hoce da miruje ali dok god cm idu dole to je ok. Kad dodjem do neke kilaze pa je zadrzim na duze kapiram da ce i meni farmerke biti glavni pokazatelj. Al do tad imam da giljam jos  :lol:
Jesam dobro skapirala da ti malo fali do mosta iz mesta? :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Ma ne bre, kakav most. Kad se savijem u struku, nedostaje mi par milimetara da spustim ceo dlan na zemlju. Kao na slici.

stacka

Lani, nisam skapirala da na to mislis :-[ posto ja ovo radim bez problema. Od cega to moze da zavisi? Pretpostavljam od duzine nogu :girl_haha: moje su kratke, verovatno zato i uspevam :girl_haha:
Most iz stoja, s druge strane, u ovom zivotu ne :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Kod mene zavisi od pokretljivosti zglobova tačnije fleksora kuka. To je i jedan od razloga što sam odlučila da se malo više pozabavim vežbama istezanja.

aleks

Ja sve svima vama.divim!!!

Osim što ovo mogu da uradim, i razne druge stvari, nista pod milim bogom ne radim za sebe  :crycry:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Aleks, ti si beše išla na jogu?

Ja sam večeras bila od pola devet do pola jedanaest, spojila sam 2 treninga. Nikad nisam ostala tako dugo, skoro do zatvaranja.

linga

Stacka, ja sam ponosna na tebe  :clap:
Ja ne vezbam nista, ali radim puno fizicki, tako da su moi bicepsi kao u srecno doba teretane. S druge strane, spavam jako malo i zaista nemam gde da uglavim neki sport, a tako bih volela...